Veilig winkelen

Geachte klant van QEMMO,

Allereerst hopen wij dat u allen in goede gezondheid verkeert. Onze winkel is weer helemaal gevuld en gestyled met de nieuwste najaarscollectie waar wij ontzettend trots op zijn. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus begrijpen wij dat uw gedachten mogelijk niet zijn bij de aanschaf van nieuwe kleding. Bent u toch nieuwsgierig naar de collectie of heeft u wel behoefte aan nieuwe kleding? Weet dan dat wij graag met u mee denken!

KOM NAAR ONZE WINKEL

De gezondheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit, daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO op, om verspreiding van het coronavirus (in onze winkels) te voorkomen. U kunt dus veilig winkelen bij ons.

PRIVATE SHOPPING

In overleg kunnen wij samen met u kijken naar een moment buiten onze reguliere openingstijden. De winkel blijft dan gesloten voor winkelend publiek.

THUIS PASSEN

Indien u liever thuis in uw eigen omgeving onze kleding wil passen hebben wij hier ook oplossingen voor. U bespreekt uw wensen met ons, en wij zullen een passend product of een gehele outfit voor u samenstellen. Wij zorgen dat alles netjes bij u thuis wordt afgeleverd, en wat u niet wil houden halen wij weer bij u op.

PLAN EEN AFSPRAAK

Wilt u graag op een rustig moment winkelen? Samen kijken wij naar de beste optie voor u. We zorgen dan onder andere dat er voldoende bezetting zal zijn zodat u rustig samen met uw mode-adviseur de collectie kunt bekijken.